Bir yürek burkan yaşam öyküsü daha!..

Manisa'nın Soma ilçesindeki maden faciasında hayatını kaybeden işçi Engin Yıldırım'ın cenazesi, Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde toprağa verildi.Bir süre önce aynı madenden emekli olan Yıldırım'ın bir ev alabilmek için tekrar çalışmaya başladığı bildirildi.

Bir yürek burkan yaşam öyküsü daha!..

Manisa'nın Soma ilçesindeki maden faciasında hayatını kaybeden işçi Engin Yıldırım'ın cenazesi, Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde toprağa verildi.

Bir süre önce aynı madenden emekli olan Yıldırım'ın bir ev alabilmek için tekrar çalışmaya başladığı bildirildi.

Aynı madende çalışan kardeşi Hüseyin Yıldırım tarafından madenden  çıkartılan bir çocuk babası Yıldırım'ın cenazesi, Tavşanlı ilçesine bağlı Balıköy  beldesinin Kargılı köyüne getirildi.

Yıldırım'ın cenazesi köydeki evinin önünde helallik alınmasının  ardından tören için köy meydanındaki musalla taşına konuldu.

Buradaki törene Yıldırım'ın eşi Aliye, oğlu Deniz (14), annesi Cennet,  babası Ramazan ile Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Tavşanlı Müftüsü Mecit  Amil ve diğer ilgililer katıldı.

Törenin ardından Yıldırım'ın naaşı, köy mezarlığına götürülüp  defnedildi.

Bir süre önce aynı madenden emekli olan Yıldırım'ın bir ev alabilmek  için tekrar çalışmaya başladığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem