Bir şube müdürü daha görevden alındı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürü Metin Canbay, Terörle Mücadele Şube Müdürü Ali Çavdar ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Turan Şahin görevlerinden alındı. DAHA ÖNCEKİ GÖREV DEĞİŞİKLİKLERİ Kocaeli'de daha önce Kaçakçılıktan Sorumlu İl

Bir şube müdürü daha görevden alındı
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürü Metin Canbay, Terörle Mücadele Şube Müdürü Ali Çavdar ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Turan Şahin görevlerinden alındı.
 
DAHA ÖNCEKİ GÖREV DEĞİŞİKLİKLERİ
 
Kocaeli'de daha önce Kaçakçılıktan Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Abdulkadir Demir, Güvenlik Şubeden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcılığına, Kocaeli Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Mehmet Ağzıbağlı Eğitim Şube Müdürlüğüne, Yabancılar Şube Müdürü Ayhan Karaduman Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne, Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Tanrıkulu da Yabancılar Şube Müdürlüğüne getirilmişti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem