BİR ŞOK DAHA! Altı emniyet müdürü yardımcısı...

İstanbul'da yolsuzluk ve rüşvet operasyonun ardından görevinden alınan 5 polis müdürünün ardından iki emniyet müdür yardımcısı daha görevinden alındı.Mali Şube Müdürlüğü'nden Sorumlu İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Hamza Tosun ve Organize Suçlarla Mücad

BİR ŞOK DAHA! Altı emniyet müdürü yardımcısı...

İstanbul'da yolsuzluk ve rüşvet operasyonun ardından görevinden alınan 5 polis müdürünün ardından iki emniyet müdür yardımcısı daha görevinden alındı.

Mali Şube Müdürlüğü'nden Sorumlu İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Hamza Tosun ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden Sorumlu İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Mahir Çakallı görevinden alındı.

Ayrıca, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdür Yardımcıları Şenol Demir ve Ahmet Kalender ile Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdür Yardımcıları Kazım Aksoy ve Yasin Topçu da görevlerinden alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem