Bir Şehidimiz halen kayıp

 Arama çalışmalarına İl Afet Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, askerler ve köylüler katılıyor. Hakkari - Çukurca karayolunun 35'inci kilometresindeki Oğul köyü yakınlarında askeri birliğin geçişi sırasında, önceden yola döşenen patlayıcının infilak ettirilme

Bir Şehidimiz halen kayıp

 

Arama çalışmalarına İl Afet Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, askerler ve köylüler katılıyor.
 
Hakkari - Çukurca karayolunun 35'inci kilometresindeki Oğul köyü yakınlarında askeri birliğin geçişi sırasında, önceden yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan 4 askerden cesedi bulunamayan Uzman Çavuş Mehmet Çiftçi'yi arama çalışmaları sürüyor. Arama çalışmalarına İl Afet Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, askerler ve köylüler katılıyor.
 
Oğul köyü yakınlarında 2 gün önce saat 14.00 sıralarında meydana gelen patlamada 4 askerin şehit olduğu, 5 askerin de yaralandığı açıklandı. Yaralılar Hakkari Asker Hastanesi'ne kaldırılırken, şehit askerden 3'ünün cenazesine ulaşıldı.
 
Şehit 3 askerin cenazesi memleketlerine gönderilirken, şehit olduğu belirtilen İzmirli Uzman Çavuş Mehmet Çiftçi'nin cenazesine ise ulaşılamadı.
 
Oğul köyü yakınında ve Zap Deresi'nde 2 günden beri çok sayıda asker, korucu, İl Afet Acil Durum Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ve köylülerin katılımıyla arama çalışması yapılıyor.
 
DAĞLARDA DA ARANIYOR
Arama çalışmaları, Zap Deresi'nin etrafındaki dağlarda da sürdürülüyor. Tüm aramalara rağmen halen Uzman Çavuş Mehmet Çiftçi'nin cenazesine rastlanmazken, patlamanın meydana geldigi yerde Karayolları ekipleri de oluşan çukuru kapattı.
 
Patlama bölgesinde bulunan ve zırhlı araca ait olduğu belirtilen bir tekerlek ile patlama bölgesine yaklaşık 500 metre uzaklıkta bile asfalt parçalarına rastlanması dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler