Bir Sarai vakası daha mı?

İstanbul Fatih’te surlar içinde yanmış bir ceset bulundu. Cesetin 15 günlük olduğu ileri sürülürken cesedin kime ait olduğu ve cinsiyeti tespit edilemedi.Olay Çatladıkapı sularında 04.00 sıralarında meydana geldi. Gökhan K. surlara şişe toplamaya girdiğin

Bir Sarai vakası daha mı?

İstanbul Fatih’te surlar içinde yanmış bir ceset bulundu. Cesetin 15 günlük olduğu ileri sürülürken cesedin kime ait olduğu ve cinsiyeti tespit edilemedi.

Olay Çatladıkapı sularında 04.00 sıralarında meydana geldi. Gökhan K. surlara şişe toplamaya girdiğinde surlar içinde cesetle karşılaştı. Şahıs 155’e ihbarda bulundu. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polisler, surlara emniyet şeridi çekerken olay yeri inceleme ekipleri surlar içinde inceleme yaptı. Görgü tanığı ekip otosunu bindirilerek Sirkeci polis merkezine götürüldü. Şahsın ilk ifadesinde surlara 10 gün önce de uğradığı ve koku geldiğini ileri sürdü. Cesetin Amerikalı Sarai Sierra cesetinin bulunduğu Sarayburnu’na yakin olması dikkat çekerken polis cesetin bir kız çocuğuna ait olduğu ihtimali üzeride duruyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler