Bir müdür daha gitti!

Türkiye’nin bir çok şehrinde emniyet müdürlüklerinde yaşanan görev değişikliğine Mersin’de eklendi. Mersin Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Cemil Uysal, görevinden alındı.Geçtiğimiz pazartesi günü Mersin Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şu

Bir müdür daha gitti!

Türkiye’nin bir çok şehrinde emniyet müdürlüklerinde yaşanan görev değişikliğine Mersin’de eklendi. Mersin Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Cemil Uysal, görevinden alındı.

Geçtiğimiz pazartesi günü Mersin Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürü Ali İhsan Kaya’nın görevinden alınmasının ardından İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın, ’Güneyde bir ilde üst düzey yöneticiler, parti il başkanları hakim kararı ile dinlenmiş’ dediği ilin Mersin olabileceği iddiaları gündeme gelmişti. Yılın ilk gününde KOM Şube Müdürü Cemil Uysal görevinden alındı. Cemil Uysal, yaklaşık 6 ay önce Konya’dan Mersin’e atanmıştı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler