Bir kaza daha 3 ölü 1 ağır yaralı

Kaza, akşam saatlerinde Tuzla Orhanlı Mescit mahallesi Mehmet Akif Ersoy caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sinan Beşoluk'un (37) kullandığı 34 BF 2953 plakalı araç, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu önce bariyerlere ardından da a

Bir kaza daha 3 ölü 1 ağır yaralı

Kaza, akşam saatlerinde Tuzla Orhanlı Mescit mahallesi Mehmet Akif Ersoy caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sinan Beşoluk'un (37) kullandığı 34 BF 2953 plakalı araç, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu önce bariyerlere ardından da aydınlatma direğine çarptı ve takla atı. Adeta hurdaya dönen araçta bulunan sürücü Sinan Beşoluk, eşi Döndü Beşoluk (35) ve ismi öğrenilemeyen 12 yaşındaki bir kız çocuğu hayatını kaybetti. Araçta bulunan Döndü Beşoluk'un babası Ali Çandır ise ağır şekilde yaralandı. Yaralı, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 3 kişinin cenazeleri Tuzla Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler