Bir kadın sürücü klasiği

Bartın’da, otomobiliyle gittiği deniz kenarından geri dönmek isteyen bayan sürücü manevra yaparken otomobili denize girdi. İsmi öğrenilemeyen bayan sürücü Bartın’ın Amasra ilçesine bağlı Tarlaağzı köyünde deniz kenarına gitti. Bir süre deniz kenarında kal

Bir kadın sürücü klasiği

Bartın’da, otomobiliyle gittiği deniz kenarından geri dönmek isteyen bayan sürücü manevra yaparken otomobili denize girdi. İsmi öğrenilemeyen bayan sürücü Bartın’ın Amasra ilçesine bağlı Tarlaağzı köyünde deniz kenarına gitti. Bir süre deniz kenarında kalan bayan sürücü daha sonra otomobiline binerek hareket etti. Manevra yapan sürücü otomobilin ön tarafını kumsala kaptırdı. Çevrede bulunan vatandaşlar ön kısmı denize giren otomobili ilk olarak iterek çıkarmaya çalıştı. Bu yöntem başarılı olamayınca, denize saplanan otomobil başka bir otomobile bağlanarak çekildi.

Olaya şahit olan bir vatandaş, “Bayan sürücü geri manevra yapmak isterken, kumsala doğru gitti. Ön tekerlekler denize girdi. Bayan sürücü çok sinirliydi. Biz yardım teklif ettik. İlk başta kabul etmedi sonra yardım ettik ve otomobili başka bir otomobile bağlayıp kumsaldan çıkardık” dedi.

Bir hayli sinirli olduğu gözlenen sürücü daha sonra otomobiliyle olay yerinden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler