Bir indirim bir zam!

Dün motorine gelen indirim sonrası, bugün de benzin fiyatlarında indirim geldi. Otogaza ise zam yapıldı. Ham petrol fiyatlarında yaşanan düşüş ile dün motorine yapılan indirim sonrası, bugün de benzin fiyatlarına 7 kuruş indirim yapıldı. Otogaz fiyatları

Bir indirim bir zam!

Dün motorine gelen indirim sonrası, bugün de benzin fiyatlarında indirim geldi. Otogaza ise zam yapıldı.

Ham petrol fiyatlarında yaşanan düşüş ile dün motorine yapılan indirim sonrası, bugün de benzin fiyatlarına 7 kuruş indirim yapıldı. Otogaz fiyatları ise 3 kuruş zamlandı. Gece yarısından itibaren geçerli olacak indirimle 95 oktan benzinin litre fiyatı, İstanbul'da ortalama 4,28 liradan 4,21 liraya, Ankara'da ortalama 4,31 liradan 4,24 liraya, İzmir'de ise ortalama 4,29 liradan 4,22 liraya düşecek.

Otogaz litre fiyatları ise İstanbul'da ortalama 2,36 liradan 2,39 liraya, Ankara'da ortalama 2,42 liradan 2,45 liraya, İzmir'de ise ortalama 2,39 liradan 2,42 liraya yükselecek.

Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklikler gösterebiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler