Bir göçmen faciası daha: 3 ölü

Aydın'ın Didim ilçesinde göçmenleri taşıyan teknenin alabora olması sonucunda 2'si çocuk ve 1'i kadın olmak üzere 3 Suriyeli göçmen hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre; Didim'deki Fener Koyundan Yunan adalarına geçmek isteyen içerisinde mülteciler ol

Bir göçmen faciası daha: 3 ölü

Aydın'ın Didim ilçesinde göçmenleri taşıyan teknenin alabora olması sonucunda 2'si çocuk ve 1'i kadın olmak üzere 3 Suriyeli göçmen hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre; Didim'deki Fener Koyundan Yunan adalarına geçmek isteyen içerisinde mülteciler olan tekne denize açıldıktan kısa süre sonra alabora oldu. Olayı gören balıkçılar durumu Sahil Güvenlik ekiplerine bildirdi. Kısa sürede bölgeye ulaşan Sahil Güvenlik ekipleri, denizden iki kız çocuğu ile bir yetişkin kadın cesedini çıkarırken 12 Suriyeli göçmeni de kurtardı. Kurtarılan göçmenler Sahil güvenlik ekiplerinin yardımıyla karaya çıkartılırken hayatını kaybeden göçmenlerin ise cansız bedeni ise Didim Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri ise denizden ve havadan arama çalışmalarına devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem