Bir facia da Karabük'ten: 3 ölü

Karabük'te, meyve yüklü kamyonet ile minibüsün çarpışması sonucu aynı aileden 3 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.Kaza, bugün saat 06. 00 sıralarında, Karabük ile Bolu'nun Gerede İlçesi arasındaki karayolunda bulunan Büyük Sanayi Sitesi mevkiinde meydana geldi.

Bir facia da Karabük'ten: 3 ölü

Karabük'te, meyve yüklü kamyonet ile minibüsün çarpışması sonucu aynı aileden 3 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 06. 00 sıralarında, Karabük ile Bolu'nun Gerede İlçesi arasındaki karayolunda bulunan Büyük Sanayi Sitesi mevkiinde meydana geldi.

İstanbul'dan Kastamonu'ya bayram tatili için giden Cemal Öz yönetimindeki 34 PU 9337 plakalı minibüs sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu bariyere çıktıktan sonra yola savrularak karşıdan gelen olan 45 yaşındaki Recep Göktaş yönetimindeki 20 PU 060 plakalı meyve yüklü kamyonet ile çarpıştı.

Kazada, minibüs sürücüsü Cemal Öz, Meryem Öz ve Kezban Öz öldü. Aynı araçta bulunan Murat Öz, Recep Öz, Sabri Öz, Mehmet Öz, Hikmet Öz ve kamyonet sürücüsü Recep Göktaş yaralandı.

Kaza yerine sevk edilen 112 Acil ekipleri ilk müdahalede bulunduğu yaralıları Karabük Devlet Hastanesi ile Şirinevler Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Soruşturmaya başlandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem