Bir dönemler kimse beğenmezdi

 Yüzü asitle parçalanan Katie Piper'ı hayata döndüren doktor olarak tanınan Uluslararası Plastik Cerrahi Derneği'nin yeni başkanı Onur Erol'a göre de Oscar ödüllü yıldız Theron "Altın Oran'a sahip. Yani tüm uzuvları uyumlu bir bütünlük içinde. Bu da Thero

Bir dönemler kimse beğenmezdi

 

Yüzü asitle parçalanan Katie Piper'ı hayata döndüren doktor olarak tanınan Uluslararası Plastik Cerrahi Derneği'nin yeni başkanı Onur Erol'a göre de Oscar ödüllü yıldız Theron "Altın Oran'a sahip. Yani tüm uzuvları uyumlu bir bütünlük içinde.

 

00000.jpg

Bu da Theron'un kusursuz bir biçimde güzel görünmesine neden oluyor.

Prof Dr. Onur Erol, Radikal gazetesine verdiği röportajda "Theron'un güzelliğin yeni tanımı" olduğunu söyledi.

 

00.jpg

Erol " Ben küçükken kasaplarda şişman Kleopatra resimleri vardı. Şimdi güzelliğin tanımı Altın Oran'ı hesaba katacak olursak Charlize Theron" dedi.

Prof. Dr. Onur sözlerini şöyle sürdürdü: "Şunu da belirtelim ki sadece anatomik olarak güzellik olmaz,o sadece yardım eder. Mesela dünya güzelimiz Azra Akın tek tek uzuvlarına baktığımızda güzel değil, ancak bütün güzel."

 

01.jpg

OKULDAYKEN ERKEKLER BANA BAKMAZDI

İnanması belki pek çok kişiye güç gelecek ama Oscar ödüllü yıldız Charlize Theron okul yıllarında hiçbir erkek öğrencinin dikkatini çekmeyen bir kızmış.

Bugün güzelliğiyle nefes kesen 37 yaşındaki Güney Afrikalı yıldız Theron okul yıllarında tam bir 'çirkin ördek yavrusu' olduğunu söyledi.

 

04.jpg

Theron "Okulun popüler öğrencilerinden biri değildim. Gözümde kocaman çerçeveli bir gözlükle okula giderdim. Annemin beni bu şekilde okula gönderdiğine de inanmak istemezdim" dedi.

ANNESİ BABASINI ÖLDÜRDÜ

Oscar ödüllü yıldız Charlize Theron, gençlik yıllarında yaşadığı travmanın etkisinden uzun süre kurtulamadı.

Güney Afrikalı yıldızın hayatındaki en kötü gün 21 Haziran 1991.

 

07.jpg

Theron'un alkolik olan babası o gece eve sarhoş olarak geldi ve o sırada 15 yaşında olan yıldızın yatak odasına ateş açtı.

Bunun üzerine annesi Gerda, kocasını silahla vurarak öldürdü. "Babam hastaydı, bir alkolikti" diyen Charlize Theron "Bizi fiziksel olarak değil ama sözle taciz ederdi. Ve annemin yaptığına gelince... Benim kızım da aynı durumda olsaydı. Ben de aynı şeyi yapardım" diye o geceyi anlatmıştı.

 

25.jpg

 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem