Bir daha beni görmeyeceksin dedi ve...

Aydın’ın Didim ilçesinde sevdiği kızı barışmaya ikna edemeyen bir genç, “Bir daha beni görmeyeceksin” şeklinde mesaj attıktan sonra kendisini asarak intihar etti.Olay, Hisar Mahallesi, Sarı Zeybek Caddesi üzerinde saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Edi

Bir daha beni görmeyeceksin dedi ve...

Aydın’ın Didim ilçesinde sevdiği kızı barışmaya ikna edemeyen bir genç, “Bir daha beni görmeyeceksin” şeklinde mesaj attıktan sonra kendisini asarak intihar etti.

Olay, Hisar Mahallesi, Sarı Zeybek Caddesi üzerinde saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Murat Ceylan (19), 5 ay önce A.Ç. (17) ile arkadaşlık etmeye başladı. Murat Ceylan ile A.Ç., kısa süren arkadaşlıklarının ardından bir süre önce ayrıldı. Ayrılığı kabullenemeyen Ceylan, sevdiği kızla barışmak için yollar aramaya başladı. Her seferinde olumsuz cevapla karşılaşan Ceylan, sonra olarak A.Ç’nin ailesiyle birlikte yaşadığı siteye geldi. Sevdiği kıza "Bir daha beni görmeyeceksin” diye mesaj atan Ceylan, daha sonra sitenin arka kapısında bulunan demir korkuluklara bağladığı ipi boynuna geçirerek intihar etti.

Akşam saatlerinde evinden ayrılan bir site sakini karanlıkta asılı duran Murat Ceylan’ı fark etti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve 112 ekipleri Ceylan’ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Araştırmanın ardından Ceylan’ın sitede oturan eski kız arkadaşı A.Ç’ye ulaşıldı. Ceylan’ı teşhis eden genç kız, sinir krizi geçirdi. Genç kıza acil servis ekipleri tarafından müdahale edildi.

Olayda hayatını kaybeden Murat Ceylan’ın cesedi Didim Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cenaze daha sonra otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem