Bir babanın daha yüreği yandı

 Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü PKK ile girilen silahlı çatışmada şehit olan Enis Yücel'in (24) babası Sami Yücel, oğlunun şehit haberini balya işini bitirdikten sonra evine geldiği zaman öğrendi. Hakkari'nin Şemdinli ilçesi kırsalında, saldı

Bir babanın daha yüreği yandı

 

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü PKK ile girilen silahlı çatışmada şehit olan Enis Yücel'in (24) babası Sami Yücel, oğlunun şehit haberini balya işini bitirdikten sonra evine geldiği zaman öğrendi. 

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi kırsalında, saldırı hazırlığı içerisinde olduğu tavuş spit edilen terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada şehit olan Enis Yücel'in acı haberi Alpu ilçesini yasa boğdu. Gece 01:30 sıralarında şehit evine gelen görevliler acılı haberi aileye verdiler. O anda çiftçilik ile uğraşan baba Sami Yücel, balya işini tamamladıktan sonra eve geldi. Evin önğnde kalabalığı gören baba gözyaşlarını tutamadı. Alpu İlçesi Fevzipaşa Mahallesi Arık Sokak'da oturan şehit Enis Yücel'in baba evine Türk Bayrakları asıldı. Olayı duyan akrabaları, komşuları ve arkadaşları acılı aileye başsağlığı dilediler. Arkadaşları ise evlerinin önünde beklediler. Şehit Enis Yücel'in 3 yıl önce Uzman Çavuş olduğu öğrenildi.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Enis Yüzel'in cenazesi Alpu ilçe meydan'ında kılınacak olan ikindi namazına müteakip cenaze namazından sonra ilçe mezarlığına def edilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem