Bir asker intihar etti

SİİRT'te İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli bir asker, saat 14.30 sularında Siirt Adliye Sarayı bahçesinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı intihar etti.YALNIZ KALDI, İNTİHAR ETTİ4 aylık asker olan jandarma er A.G. (20), cezaevi aracıyla adliyeye mah

Bir asker intihar etti

SİİRT'te İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli bir asker, saat 14.30 sularında Siirt Adliye Sarayı bahçesinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı intihar etti.

YALNIZ KALDI, İNTİHAR ETTİ

4 aylık asker olan jandarma er A.G. (20), cezaevi aracıyla adliyeye mahkum getirdikten sonra bahçede araçta yalnız kaldığı sırada silahla intihar etti.

Görevliler tarafından yetkililere haber verilmesiyle adliyeye gelen sağlık ekipleri, gencin hayatını kaybettiğini belirledi. A.G.'nin cenazesi, Cumhuriyet Savcılığı'nın yaptığı incelemenin ardından ambulansla morga kaldırıldı.

Siirt 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal, Siirt Emniyet Müdürü Metin Özkan ve İl Jandarma Komutanı Albay Şenol Yeloğlu olay yerinde görevlilerden bilgi aldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler