Bir annenin dünyasının yıkıldığı an

Dönüşte evinin alev alev yandığını gören anne, dehşet içinde "kurtarın" diye bağırdı. 1,5 ve 3 yaşındaki çocukların cansız bedenleri banyoda bulundu. Kahramanmaraş'ta evde çıkan yangında, 1,5 ve 3 yaşlarındaki iki çocuk öldü. Osmangazi Mahallesi'nde, Zehr

Bir annenin dünyasının yıkıldığı an

Dönüşte evinin alev alev yandığını gören anne, dehşet içinde "kurtarın" diye bağırdı. 1,5 ve 3 yaşındaki çocukların cansız bedenleri banyoda bulundu. Kahramanmaraş'ta evde çıkan yangında, 1,5 ve 3 yaşlarındaki iki çocuk öldü. Osmangazi Mahallesi'nde, Zehra Zencirci, çocukları Fatmanur ve Meyrasu'yu okullarına götürmek için diğer çocukları 1,5 yaşındaki Mehmet ve 3 yaşındaki Muhammet'i bırakarak evden çıktı.

 

Genç kadının evden ayrılmasından bir süre sonra evde yangın başladı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, banyoda saklandığı belirlenen Mehmet ve Muhammet'i dışarı çıkardı.

 

Sağlık ekipleri, Mehmet'in öldüğünü belirledi. Muhammet ise Kahramanmaraş Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

 

Bu arada, çocuklarını okula bırakıp dönen ve evinin yandığını gören anne Zehra Zencirci, ''Çocuklarımı kurtarın, onlar içerde'' diye bağırarak camlara yumruk atmaya başladı. Kırılan camlardan eli kesilen kadın, olay yerinde yapılan müdahalenin ardından Kahramanmaraş Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

İtfaiye ekipleri, yangının oturma odasındaki kanepenin alev almasıyla başladığını, çocukların korunmak için banyoya girdiğini tespit etti.

 

Uzun zamandır işsiz olduğu ve bugün işe girdiği öğrenilen baba Ahmet Zencirci, olayı öğrenince sinir krizi geçirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem