Bir Annenin acı feryadı

Giresun'da lise 9. Sınıf öğrencisi olan 15 yaşındaki Salih Sandal "Kardeşime gidiyorum" deyip izin aldı ama bir daha okula dönmedi. 10 gündür kayıp olan Salih'i polis ve ailesi her yerde arıyor. Giresun Merkez Güveç köyünde ikamet eden ailesiyle birlikte

Bir Annenin acı feryadı

Giresun'da lise 9. Sınıf öğrencisi olan 15 yaşındaki Salih Sandal "Kardeşime gidiyorum" deyip izin aldı ama bir daha okula dönmedi. 10 gündür kayıp olan Salih'i polis ve ailesi her yerde arıyor.

Giresun Merkez Güveç köyünde ikamet eden ailesiyle birlikte oturan ve Giresun'da bir lisede yatılı olarak okuyan 15 yaşındaki Salih Sandal'dan 10 gündür haber alınamıyor.

Oğlunun başına kötü bir şey gelmesinden endişe eden ve oğlunun kayboluşunu anlatan anne Bilge Sandal " Oğlum hafta sonu eve geldi. Pazar günü okula yolladım okula varınca bana telefon açtı "anne ben okula vardım" diye ama oğlum 10 gün önce Salı günü 16.00 gibi okuldan çıkıyor ve o akşam okula, yurda gelmiyor. O gece okul bize haber vermiyor. Çarşamba günü sabah 09.30'da arıyorlar. Neden ertesi gün arıyorlar? O gece benim oğlum nerede kaldı? Benim oğlum geceden korkan çocuktur, benim oğlumu neden o gece arayıp, sormadılar ? Okuldan çıkıp "kardeşimin yanına gidiyorum" diyor ama ne kardeşinin yanına varıyor ne de okula dönüyor. Arkadaşlarına "kardeşime gidiyorum" demiş bildiğimiz bu kadar. Hiçbir problemi yoktu" ifadelerini kullandı.

Kaybolan Salih Sandal'ın akrabası olan Ünal Kara ise "Okuldan ayrıldıktan sonra Abacıbükü mevkiinde bir arkadaşına rastlamış ve arkadaşına kardeşinin yanına gideceğini söylemiş ama kardeşinin yanına gitmiyor karşılaştığı arkadaşı ile oradan ayrılıyor. Gidebileceği yerleri baktık ama hiçbir yerde yok. Okul yönetimi ile görüştüğümüzde "çocuğu fazla tanımıyoruz içine kapanık bir çocuktu" diyorlar. Zaten fazla bir arkadaşı da yok okulda bir iki arkadaşı varmış onlar da bildiklerimizden fazla bir bilgi veremiyor, verdikleri bilgi de işe yaramıyor" dedi.

10 gündür kayıp olan Salih Sandal, emniyet güçlerince her yerde aranıyor.

Bir Annenin acı feryadı Giresun haberleri - Giresun haber

Bir Annenin acı feryadı Giresun haberleri - Giresun haber

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler