Binlerce Lübnanlı filmi protesto etti

 Hizbullah'ın filme tepki göstermek için Sur kentinde organize ettiği protesto gösterisine Emel örgütü taraftarlarının yanı sıra Hristiyanlar da katıldı. Akşam saatlerinde kent meydanında toplanan binlerce Lübnanlı, pankartlar taşıyarak filme tepki göster

Binlerce Lübnanlı filmi protesto etti

 

Hizbullah'ın filme tepki göstermek için Sur kentinde organize ettiği protesto gösterisine Emel örgütü taraftarlarının yanı sıra Hristiyanlar da katıldı.
 
Akşam saatlerinde kent meydanında toplanan binlerce Lübnanlı, pankartlar taşıyarak filme tepki gösterdi.
 
Gösteride bir konuşma yapan Emel örgütü liderlerinden Muhammed Gazal, arkasında siyonistlerin bulunduğu filmle Müslüman ve Hristiyanlar arasında çatışma çıkarılmak istendiğini ifade etti. 
 
"Hz. Muhammed'e hakaret edenler, korkunç bir davranış içindeler" diyen Gazal, söz konusu filmin düşünce özgürlüğü bağlamında değerlendirilmesinin mümkün olmadığını söyledi.
 
Gösteride söz alan diğer konuşmacılar ise Fransa'da bir dergide yayımlanan Hz. Muhammed'e hakaret içeren karikatürleri de çok tehlikeli sonuçlar doğurabileceği gerekçesiyle kınadı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem