Binlerce kişinin tahliye olması abartı

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Sadık Yakut, 4. yargı paketi sayesinde binlerce kişinin tahliye olacağı yönündeki beklentilerin abartılı olduğunu açıkladı.Yakut, hükümet sözcüsünün yargı paketinin içeriği ile ilgili açıklama yaptığını ifade eder

Binlerce kişinin tahliye olması abartı

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Sadık Yakut, 4. yargı paketi sayesinde binlerce kişinin tahliye olacağı yönündeki beklentilerin abartılı olduğunu açıkladı.

Yakut, hükümet sözcüsünün yargı paketinin içeriği ile ilgili açıklama yaptığını ifade ederek, "Yeni yargı paketinde, 'şiddet kullanılmadığı sürece yapılan konuşmalar suç sayılmayacak' şekli ile değişiklik olacak. Bu cezaevinde olanları etkilemeyecektir. Kamuoyundaki beklentilerde olduğu gibi binlerce kişinin tahliye olması da söz konusu değil. Sadece suçun vasfında değişiklik var." dedi.

Sadık Yakut, yapılan değişikliğin propaganda ile ilgili suçları kapsadığını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem