Binlerce kilometre uzakta!

BİNLERCE KİLOMETRE UZAKTA..Binlerce kilometre uzakta, Letonya'nın başkenti Riga'daki Riga Üniversitesi'nde bütün bir amfi dokuzu beş geçe ayağa kalktı. Üniversiteliler belki de adını ilk kez duydukları Mustafa Kemal Atatürk için saygı duruşunda bulundular

Binlerce kilometre uzakta!

BİNLERCE KİLOMETRE UZAKTA..

Binlerce kilometre uzakta, Letonya'nın başkenti Riga'daki Riga Üniversitesi'nde bütün bir amfi dokuzu beş geçe ayağa kalktı. Üniversiteliler belki de adını ilk kez duydukları Mustafa Kemal Atatürk için saygı duruşunda bulundular.

DUYGUSAL ANLAR

Devlet Bakanı Egemen Bağış'ın konferans verdiği salonda öğrencilerin Atatürk için saygı duruşunda bulunması duygusal anlar yarattı. Üniversitede bulunan bir diplomat ise aynen şöyle dedi: "Bu, belki de ilk kez oluyor. Türkiye'den binlerce kilometre uzakta gençler Mustafa Kemal için saygı duruşunda bulunuyorlar. Diplomasinin bir güzel tarafı da işte budur. Değerlerini sınırların ötesine taşımak."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem