Bingöl'de terörist avı!

Güvenlik güçleri tarafından Bingöl kırsalında sürdürülen operasyonda 2 terörist yakalandı.Edinilen bilgiye göre, güvenlik güçleri ve korucular tarafından Ilıcalar beldesine bağlı Yenibaşlar köyü ile Elmalı köyü kırsalında sürdürülen operasyonda, şehir mer

Bingöl'de terörist avı!

Güvenlik güçleri tarafından Bingöl kırsalında sürdürülen operasyonda 2 terörist yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, güvenlik güçleri ve korucular tarafından Ilıcalar beldesine bağlı Yenibaşlar köyü ile Elmalı köyü kırsalında sürdürülen operasyonda, şehir merkezine sızmak isteyen sivil giyimli 2 terörist tespit edildi. Güvenlik güçlerinin 'teslim ol' çağrısına uymayarak kaçan 2 terörist, takibe alındı. Yapılan takip sonucu 2 terörist, bir dere kenarında saklandıkları yerde güvenlik güçleri tarafından sağ olarak yakalandı.

Silahsız oldukları öğrenilen ve sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığı'na götürülen teröristlerden birinin 29 Temmuz 2011 tarihinde Bingöl'ün Karlıova ilçesi çarşı merkezinde köy korucusu Hacı Alan'ın öldürülmesi olayına karıştığı iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem