Bingöl'de şehit sayısı arttı

Bingöl'ün Genç ilçesi kırsalında 3 teröristin ölü olarak ele geçirildiği çatışmada 1 asker ve 1 korucunun şehit olduğu, 3'ü korucu, 5'i asker 8 güvenlik görevlisinin de yaralandığı bildirildi.Yolaçtı köyü kırsal kesiminde bu sabah saatlerinde arazi arama

Bingöl'de şehit sayısı arttı

Bingöl'ün Genç ilçesi kırsalında 3 teröristin ölü olarak ele geçirildiği çatışmada 1 asker ve 1 korucunun şehit olduğu, 3'ü korucu, 5'i asker 8 güvenlik görevlisinin de yaralandığı bildirildi.

Yolaçtı köyü kırsal kesiminde bu sabah saatlerinde arazi arama tarama faaliyetlerinde bulunan güvenlik güçleri ile "Teslim ol" çağrılarına ateşle karşılık veren bir grup PKK'lı arasında çıkan çatışmalarda, 3 terörist ölü ele geçirilmişti. Bölgede sıcak temas devam ederken, çatışmalar sırasında er Sinan Şen ile korucu Ali Kalan'ın şehit olduğu, köy korucuları Hüseyin Alkaç, Ahmet Taş ve Ümit Dinç'in yanı sıra 5 askerin de yaralandığı bildirildi. Yaralıların Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler