Bingöl'de hareketli saatler..

Bingöl'ün Genç ilçesinde terör örgütü PKK mensubu teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, 1 köy korucusu yaralandı, 2 terörist ölü ele geçirildi.İlçeye bağlı Dikpınar kırsalında güvenlik güçleri bir grup terörist ile karşılaştı. Güvenlik

Bingöl'de hareketli saatler..

Bingöl'ün Genç ilçesinde terör örgütü PKK mensubu teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, 1 köy korucusu yaralandı, 2 terörist ölü ele geçirildi.

İlçeye bağlı Dikpınar kırsalında güvenlik güçleri bir grup terörist ile karşılaştı. Güvenlik güçlerinin 'dur' ihtarına teröristlerin ateşle karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada 2 terörist ölü olarak ele geçirildi.
 
Çatışmada Fahri Cansızoğlu (38) isimli geçici köy korucusu ise yaralandı. Yaralı korucu Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bölgede geniş çaplı operasyonun devam ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler