Binali Yıldırım Meclis'te vedalaştı

 TBMM Genel Kurulu'nda 2014 yılı bütçesinin görüşülmesinde konuşan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, seyahat miktarının iki kat arttığını belirterek kazaların üç kartartmasına rağmen ölümlü kaza miktarının 2003 yılındaki seviyede

Binali Yıldırım Meclis'te vedalaştı

 TBMM Genel Kurulu'nda 2014 yılı bütçesinin görüşülmesinde konuşan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, seyahat miktarının iki kat arttığını belirterek kazaların üç kartartmasına rağmen ölümlü kaza miktarının 2003 yılındaki seviyede kaldığını ifade etti.


"NANKÖR DEĞİLİZ, YAPILANI TAKTİR EDERİZ"

Ölümlü kazalarda yüzde 54 azalma olduğunu dile getiren Yıldırım, 2003 yılında da şimdi de 3 bin 800'de kaldığını ifade etti. Tren yollarının bağımsızlık, tarih ve kültürümüz olduğunu anlatan Yıldırım, 70'inin üzerinde Ulaştırma Bakanı olduğunu hatırlatarak herkesin bu ülkeye katkısı olduğunu belirterek teşekkür etti. "Nankör değiliz, yapılanı da takdir ederiz. Bu da yapılması lazım." dedi. Ulaştırma Bakanlarının ortalama ömürlerinin 8 ay olduğunu belirten Yıldırım, kendisinin 11 yıldır görevde olduğunu ifade etti. Bir bakanın 8 ayda ne yapacağını soran Yıldırım, "Tebrikleri alır, kurumlardan brifing alır ve valizini toplar." diye konuştu. Kamu kaynağı olarak yollar için 153 milyar lira harcadıklarını dile getiren Yıldırım, alternatif finans yöntemlerine de başvurduklarını ifade etti. Milli hızlı treni de yapacaklarını vurgulayan Yıldırım, yapılan icraatları haritalarla gösterdi.

GENEL KURUL'DA VEDALAŞTI

Konuşmasının sonunda ise Yerel seçimlerde Izmir'den Ak Parti  Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı belirtilen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Meclis Genel Kurulu'nda vedalaştı. Bakan Yıldırım, "Ne kadar burada oluruz bilemiyorum ama 11 yıl içinde verdiğiniz her türlü destek, katkı için teşekkür ediyorum. Bütçenin hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler