Binalar yıkılıyor, bulvar açılıyor

    Adana Büyükşehir Belediyesi, Seyhan ilçesinin Mithatpaşa Mahallesinden geçen Mehmet Şehit Mehmet Özel Caddesi’nde daha önce kamulaştırılan binaların yıkım çalışmasına devam ediyor.Yıkım işlemleri Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlı

Binalar yıkılıyor, bulvar açılıyor

    Adana Büyükşehir Belediyesi, Seyhan ilçesinin Mithatpaşa Mahallesinden geçen Mehmet Şehit Mehmet Özel Caddesi’nde daha önce kamulaştırılan binaların yıkım çalışmasına devam ediyor.

Yıkım işlemleri Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’na bağlı Proje Şube Müdürü Şahabettin Canımoğlu nezaretindeki büyük bir titizlikle gerçekleştiriliyor. Son olarak Mithatpaşa Mahallesi’nde 3 katlı bir bina daha yıkılarak, yapılacak bulvarın önündeki bir engel daha kaldırıldı.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Adana’yı kuzeyden güneye, doğudan batıya bulvarlarla bağladıklarını yeni bulvar açma çalışmalarına da hızla devam edildiğini bildirdi.

Türkmenbaşı Bulvarı’nı Havaalanı Kavşağı’na oradan da devamla Obalar Caddesi’ne bağlayacak proje ile ilgili çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini belirten Zihni Aldırmaz, “Şimdi Mithatpaşa ve Denizli mahallelerinde kamulaştırdığımız binaların yıkımını yapıyoruz. Türkmenbaşı Bulvarı Denizli’de tren hattında Mustafa Kemal Paşa Bulvarı ile buluşacak, tren hattının altından tünelle geçerek Havaalanı Kavşağı’na gidecek. Bunun için Sakarya Mahallesi’nde de kamulaştırdığımız binalar ve yıkımlar sürüyor. Dumlupınar Mahallesi’nde de bulvar açma çalışmaları yapıyoruz. Orada yıkım işlemleri bitti. Böylece Türkmenbaşı Bulvarı Obalar’dan Akkapı’ya kadar kesintisiz devam edecek. Kuzey Adana’dan yola çıkanlar rahatlıkla Güney Adana’ya ulaşacak.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler