Bin 392 şişe sahte rakı ele geçirildi

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bir çiftlik evine düzenlenen baskında, piyasa değeri yaklaşık yüz bin lira olan bin 392 şişe bandrolsüz rakı, 240 litre saf alkol, 500 adet boş şişe, 6 bin adet etiket ele geçirildi.İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyl

Bin 392 şişe sahte rakı ele geçirildi

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bir çiftlik evine düzenlenen baskında, piyasa değeri yaklaşık yüz bin lira olan bin 392 şişe bandrolsüz rakı, 240 litre saf alkol, 500 adet boş şişe, 6 bin adet etiket ele geçirildi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kemalpaşa ilçesinde bulunan bir çiftlik evinde piyasaya sürülmek amacıyla sahte alkol imal edildiği ve depolandığı bilgisine ulaştı. Polis ekipleri tarafından yapılan operasyonla; çiftlik evindeki İ.M. (34) ve A.M. (32) isimli şahıslar yakalanırken, yapılan aramada; toplam bin 392 şişe bandrolsüz rakı, 240 litre saf alkol, 500 adet boş şişe, 6 bin adet etiket, 300 adet şişe kapağı, 1 adet alkolmetre ve 1 adet 300 litrelik su tankı ele geçirildi. İ.M. ve A.M. isimli şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından Cumhuriyet Savcılığı'nca serbest bırakıldı. Olayda ele geçirilen sahte içkilerin ve sahte alkol imalatında kullanılan malzemelerin piyasa değerinin yaklaşık 100 bin lira olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem