Bilyeli tabancayla banka soydu!

Kar maskeli ve silahlı soyguncu, 41 bin lira ile 20 bin doları alarak kaçtı.18 yaşından küçük olduğu belirtilen soyguncu uzaklaşamadan yaklaşık 45 dakika sonra yakalandı. Zanlının soygunu, bilye atar tabancayla gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Geçen perşemb

Bilyeli tabancayla banka soydu!

Kar maskeli ve silahlı soyguncu, 41 bin lira ile 20 bin doları alarak kaçtı.18 yaşından küçük olduğu belirtilen soyguncu uzaklaşamadan yaklaşık 45 dakika sonra yakalandı. Zanlının soygunu, bilye atar tabancayla gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Geçen perşembe günü de Esenler’de bir banka şubesi ve İkitelli'de de PTT şubesi peşpeşe soyulmuştu.

Fatih Unkapanı'nda bir banka şubesi soyuldu. İMC 1. Blok'taki banka şubesine saat 15.15 sıralarında gelen kar maskeli kişi, silah tehtidiyle güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdi.   

Soyguncu, veznedeki görevliden 41 bin lira ile 20 bin doları alarak hızla kaçtı. Yaya olarak uzaklaşan soyguncunun kaçarken güvenlik görevlisinin silahını da aldığı öğrenildi.

Soyguncu, veznedeki görevliden 41 bin lira ile 20 bin doları alarak hızla kaçtı. Yaya olarak uzaklaşan soyguncu kaçarken güvenlik görevlisinin silahını da aldı. 18 yaşından küçük olduğu belirtilen soyguncu uzaklaşamadan yaklaşık 45 dakika sonra yakalandı.

Soyguncunun kullandığı belirtilen silahın ise bilye atar olduğu tespit edildi. Soyguncu, çocuk büro amirliğine götürüldü. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem