’’Biliyorlar ki Tayyip Erdoğan’ı çekip aldığınızda...’’

Sivil Dayanışma Platformu Başkanı Ayhan Oğan, Türkiye'ye yönelik saldırıların hedefinde özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesinin olduğunu vurgulayarak, "Biliyorlar ki siyaset denkleminden Tayyip Erdoğan'ı çekip aldığınızda bu coğrafyayı dağıtmak kolay

’’Biliyorlar ki Tayyip Erdoğan’ı çekip aldığınızda...’’

Sivil Dayanışma Platformu Başkanı Ayhan Oğan, Türkiye'ye yönelik saldırıların hedefinde özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesinin olduğunu vurgulayarak, "Biliyorlar ki siyaset denkleminden Tayyip Erdoğan'ı çekip aldığınızda bu coğrafyayı dağıtmak kolay olacak. Biz biliyoruz ki imame koparsa tespih dağılır. Biiznillah ne imameye ne de tespihe o pis elleri ulaşamayacak" ifadelerini kullandı.

Yenikapı miting alanında düzenlenen "Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses" mitingi yaklaşık 1 milyon kişiyi bir araya getirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Meclis Başkanı İsmet Yılmaz'ın katıldığı miting, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Mitingde ilk olarak kürsüye gelen Sivil Dayanışma Platformu Başkanı Ayhan Oğan, Türkiye'nin sıkıntılı bir dönemden geçtiğini hatırlattı.

"BU COĞRAFYA ÖZGÜRLÜĞÜN, REFAHIN VE GÜVENLİĞİN TEMİNATI OLDUĞU İÇİN OLAĞANÜSTÜ BİR SALDIRI ALTINDA"

Yaşanan bu sıkıntıların Türkiye tarihinde ilk olmadığını, son da olmayacağını söyleyen Oğan, şunları söyledi: "Millet olarak tarihte üstlendiğimiz misyon ve geleceğe dair sunduğumuz umut bu aziz milletin kaderidir. Medeniyetlerin beşiği olan bu coğrafya insanlık için adaletin, özgürlüğün, refahın ve güvenliğin teminatı olduğu için tarih boyunca olduğu gibi olağanüstü bir saldırı altındadır. Milletimizin birliğine, bütünlüğüne, kardeşliğine yönelen bu saldırılar geçmişte olduğu gibi yine milletin birlik ve beraberliği ile aşılacaktır. Biz, bin yıldır bu coğrafyada haçlı saldırılarına direndik, içeriden kaynaklanan fitne ve siyasi çekişmelere direndik, Çanakkale'de yedi düvele direndik, bize dayatılan hayat tarzlarına direndik, iç çatışmalara, darbelere muhtıralara direndik, Gezicilere direndik, Pensilvanya çetesine direndik, bölücü teröre direndik. Yine direneceğiz ve yine kazanacağız."

"NE İMAMEYE, NE DE TESPİHE O PİS ELLERİ ULAŞAMAYACAK"

Özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hedef alındığını vurgulayan Oğan, "Biliyorlar ki siyaset denkleminden Tayyip Erdoğan'ı çekip aldığınızda bu coğrafyayı dağıtmak kolay olacak. Biz biliyoruz ki imame koparsa tespih dağılır. Biiznillah ne imameye, ne de tespihe o pis elleri ulaşamayacak" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler