Bildiriye imza atan Trabzonlu Prof'tan açıklama...

1128 akademisyenin imzaladığı tepki alan barış manifestosuna imza atanlardan biri de Nuray Mert... Tepkilere şu cevabı verdi; Başörtülü öğrencilerin üniversitelere rahatça girebilmeleri için yayımlanan ‘Özgürlük manifestosu' bildirisine de imza atan Trabz

Bildiriye imza atan Trabzonlu Prof'tan açıklama...

1128 akademisyenin imzaladığı tepki alan barış manifestosuna imza atanlardan biri de Nuray Mert... Tepkilere şu cevabı verdi;

Başörtülü öğrencilerin üniversitelere rahatça girebilmeleri için yayımlanan ‘Özgürlük manifestosu' bildirisine de imza atan Trabzonlu Prof. Nuray Mert, “Biz o zaman da kötü insandık, şimdi de kötü insanız. Bazılarımız her devirde kötü insan oluyor.” dedi.

Kimilerinin her devirde iktidar muhafızı olduğunu belirten Nuray Mert şöyle konuştu: “Geçmiş devrin başörtüsü polisliğini yapanlar, tutanak tutturup üniversiteden, işten attıranlar şimdi bu devrin polisliğini yapıyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem