Biber Çuvallarında Esrar

 Elazığ'da polis ekiplerince yapılan çalışmalarda, 87 kilo 545 gram esrar ele geçirildi. Uyuşturucu maddelerin ele geçirilmesiyle ilgili soruşturmaların sürdüğü bildirildi. Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü

Biber  Çuvallarında  Esrar

 Elazığ'da polis ekiplerince yapılan çalışmalarda, 87 kilo 545 gram esrar ele geçirildi. Uyuşturucu maddelerin ele geçirilmesiyle ilgili soruşturmaların sürdüğü bildirildi.

 Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kekliktepe Kavşağı'nda yaptıkları uygulamada bir aracı durdurdu.

  Ekipler, araçta yaptıkları kontrollerde, siyah poşetler içerisinde toplam 84 kilo 65 gram esrar ele geçirdi.
 

Ayrıca, bir ihbarı değerlendiren ekipler, Trafo Kavşağı'nda durdurdukları bir yolcu otobüsünde yaptıkları aramada ise E.D. ve T.S'ye ait biber çuvallarında 3 kilo 480 gram esrar buldu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler