Beytüşşebap şehitlerine tören

Bugün sabah saatlerinde PKK ile girdikleri çatışmada şehit düşen 10 askerimiz için Şırnak'ta tören düzenlendi  Beytüşşebap ilçe merkezindeki güvenlik noktalarına terör örgütü PKK üyelerince düzenlenen saldırıda şehit olan 10 güvenlik görevlisi için Şırnak

Beytüşşebap şehitlerine  tören

Bugün sabah saatlerinde PKK ile girdikleri çatışmada şehit düşen 10 askerimiz için Şırnak'ta tören düzenlendi

 

 

Beytüşşebap ilçe merkezindeki güvenlik noktalarına terör örgütü PKK üyelerince düzenlenen saldırıda şehit olan 10 güvenlik görevlisi için Şırnak'ta uğurlama töreni düzenlendi.

 

Saldırıda şehit olan 10 güvenlik görevlisi için Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda düzenlenen törene, Vali Vahdettin Özkan, Tümen Komutanı Tümgeneral Ali Doğan İnce, askeri erkan ve diğer yetkililer katıldı.

 

Törenin ardından şehit cenazeleri 3 helikopterle Diyarbakır'a gönderildi.

 

Saldırıda şehit olan güvenlik görevlilerinin Piyade Üsteğmen Sami Çiftçi, Piyade Asteğmen Burak Erdi, Uzman Çavuş Ahmet Bozkurt, Uzman Çavuş Erdoğan Sönmez, Çavuş Ramazan Emre Ala, Onbaşı Süleyman Güleç, er Serdar Küpeli, er Osman Yıldız, er Uğur Sağdıç ve er Emrah Karataban olduğu öğrenildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem