Beyazlı'dan Şoför Kıran'a ziyaret

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İcra Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı, Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırıda yaralanan otobüs şoförü Ufuk Kıran'ı hastanede ziyaret etti.Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne

Beyazlı'dan Şoför Kıran'a ziyaret

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İcra Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı, Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırıda yaralanan otobüs şoförü Ufuk Kıran'ı hastanede ziyaret etti.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne gelen Beyazlı, yoğun bakım servisinde tedavi gören Kıran'ın hastanede bekleyen ailesi ve yakınlarıyla bir süre görüştü.

Beyazlı, burada maalesef böyle bir olay yaşandığını anlatarak, emniyet güçlerinin konuyla ilgili çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

Olayda araç sürücüsünün yaralandığını belirten Beyazlı, "Tek tesellimiz hayati tehlikesinin olmaması" dedi.

Beyazlı, dün gece Vali Abdil Celil Öz'den bilgiler alarak konun takipçisi olduklarına vurgu yaparak, "Federasyon başkanımız Yıldırım Demirören'in geçmiş olsun dileklerini iletmek üzere buraya geldik. Aldığımız bilgi bizi ekstra sevindirdi. Hayati tehlikesinin olmaması yönündeki bilgiler ve kısa sürede sağlığına kavuşacak olması, bizi mutlu etti. Temennimiz, bu olayların tekrarlanmaması. Bu konuyla ilgili söyleyecek tek şey var, üzüntüden başka bir şey söyleyemiyoruz. İnşallah ilgililer, en sonunda sorumlu veya sorumluları yakalarlar" ifadesini kullandı.

LİGLERLE İLGİLİ ERTELEME TALEBİ YANLIZCA BİR DÜŞÜNCEYDİ

Beyazlı, Federasyon olarak Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası maçını ertelediklerini anımsatarak, şunları kaydetti:

"Liglerle ilgili erteleme talebi, yalnızca bir düşünceydi. Bu konuyla ilgili bir gelişme olmadı. Neticede bugün ligler oynanıyor. Liglerin selameti açısından herhangi bir sorun yok ama kupayla ilgili taleplerini değerlendirdik ve ileri bir tarihe erteledik. Ayrıca pazartesi ve salı günü konuyla alakalı gerek Gençlik ve Spor Bakanlığı, gerek kulüpler birliği gerekse federasyonumuz nezdinde çok acil toplantılar gerçekleştirilecek. Bu da en kısa zamanda kamuoyuyla paylaşılacak."

Beyazlı, "Toplantıda radikal kararlar alınacak mı?" şeklindeki soruya, "Mutlaka konuyla alakalı kimsenin tasvip etmediği bugüne kadar gelinen noktada artık aşikar. Bundan sonra iyi tedbirler alıp bunların tekrarlanmaması yönünde elden gelen gayretin gösterilmesi lazım" yanıtını verdi.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile olayın ardından görüşmeler yaptığını belirten Beyazlı, "Kendisiyle defalarca görüştük. Bugün hasta ziyaretine de onun selamlarını iletmek için geldik. Yarın ben de İstanbul'daki toplantıya katılacağım. İnşallah, futbolda bu tür olaylarla bir daha karşılaşmayız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler