Beyazlı; ''Üç karardan biri çıkar''

Olaylı maçı Avni Aker'de izleyen TFF yöneticisi Beyazlı yaşananları  değerlendirdiTürkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı da Avni Aker'de yaşanan olayları 3 Temmuz'dan bu yana yaşanan sürecin patlaması olarak değerlendirdi.TFF Yöne

Beyazlı; ''Üç karardan biri çıkar''

Olaylı maçı Avni Aker'de izleyen TFF yöneticisi Beyazlı yaşananları  değerlendirdi

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı da Avni Aker'de yaşanan olayları 3 Temmuz'dan bu yana yaşanan sürecin patlaması olarak değerlendirdi.

TFF Yönetim Kurulu üyesi  Beyazlı şunları söyledi: "Olaylar tribünle sınırlı kaldı ama keşke olmasaydı. Trabzon'un imajıyla ilgili bir tartışma olmasaydı. Şikeden dolayı geçmişten gelen bir birikim ve stres vardı. Patlama oldu. Trabzonspor taraftarları özellikle Fenerbahçe maçlarında bir dengeleme sorunu yaşıyor. Ortaya çıkan tavır gereksizdi. Bana kalsa ben maçın devam etmesini isterdim ama karar hakemin takdiridir. Olayların devamının geleceği düşüncesiyle inisiyatifini kullandı. Kimse maçın yarıda kalmasını istemez. Sorumlu insanlar bunu ister. İyi ki sahada kimsenin başına bir şey gelmedi. Şükretmek lazım.

HER TEPKİ AŞIRIYA KAÇTI

Avni Aker'de organize bir şey olduğunu zannetmiyorum. Tribündeki tepkiler fazlaca aşırıya kaçtı. Ama onlara da bir takım tacizler de yapıldı. Kaleci Volkan'ın sevinci abartılıydı. Emenike'nin atılan yabancı bir maddenin kendisine isabet etmemesine rağmen yere yatması gereksizdi. TFF olarak bu maçla ilgili bir karar vereceğiz. PFDK da cezai yönünü değerlendirecek. Biz hakem ve gözlemci raporlarını inceleyeceğiz.

3 KARARDAN BİRİ ÇIKACAK

Burada 3 karar var. Bir tanesi maç baştan veya kaldığı yerden yeniden oynatılabilir. İkincisi maçın o andaki skorunu tescil etmek. Diğeri de olayı yaptığı iddia edilen takımın aleyhine hükmen mağlubiyet kararı vermek. Ben stadyumdaydım olayları canlı olarak yaşadım. Kendi tespitlerimi de orada anlatacağım. Tribünlerde gerginlik oldu ama sahaya kimse inmedi. Trabzonspor'un sorumlu kişileri olayları önlemek için her türlü çabayı gösterdi. Burada tamamen seyirci tepkileri yaşandı. Misafir takım sorunsuz bir şekilde soyunma odasına götürüldü."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem