Beşikdüzüspor'a stad müjdesi

 Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, AK Parti Beşikdüzü İlçe teşkilatını ziyaret etti. Teşkilat binasında İlçe Başkanı Harun Demirci, Beşikdüzüspor yetkilileri ve partililerle bir süre sohbet eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Be

Beşikdüzüspor'a stad müjdesi

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, AK Parti Beşikdüzü İlçe teşkilatını ziyaret etti. Teşkilat binasında İlçe Başkanı Harun Demirci, Beşikdüzüspor yetkilileri ve partililerle bir süre sohbet eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Beşikdüzüspor'a stat yapılması için Bakanlık olarak 500 bin TL ödenek yapılacağını söyledi.

Ziyarette konuşan AK Parti İlçe Başkanı Harun Demirci, "Beşikdüzüsporumuz Spor Toto 3. Lig'e çıktı. Beşikdüzüspor'umuzun şuan da sahası yok. Komşu ilçemiz olan Vakfıkebir ilçesi sahasında oynuyoruz. Öncelikle Beşikdüzüspor'umuzun bu sahasına kavuşması noktasında yer arayışlarımızda belirli mesafe kat edildi." diyerek, şöyle konuştu:

"Beşikdüzü'müzün iki yıllık bir uğraşı olan bir cezaevi olayı var. 207 dönüm bir arazi tahsil edildi. Önümüzdeki yerel seçimlere hazırlık adına bu konularda sizlerin desteğini istiyoruz."

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "Beşikdüzü gerçekten önemli Beşikdüzüspor için bir futbol sahası yapılması noktasında seçimden öncede konuşmuştuk ve söz vermiştik. Gençlik ve Spor Bakanlığı geçtiğimiz dönemde Avrupa Gençlik Olimpiyatları sebebiyle çok fazla Trabzon'a yatırım yaptığı için ödenek sağlayamıyor. Benim sözüm söz. Top sizde işi bir noktaya getireceksiniz. Ondan sonra biz devreye gireceğiz." dedi.

Bu sene sonuna kadar Trabzon'un Büyükşehir yasası çıkacağını ifade eden Bakan Bayraktar, Trabzon Büyükşehir olduğu takdirde gelirlerin bir miktar artacağını söyledi. Bakan, "Trabzon'da asfalt noktasında yeni bir plant yapıldı. Trabzon Belediyesi tarafından aynı şekilde özel idarenin ve il genel meclisininde imkanlarını artırmak suretiyle bu sene yaz ayından itibaren köy yollarında başlayacağız." diye konuştu.

Trabzon ekonomisini canlandırma noktasından geliştirme noktasında, eğitim noktasında, sağlık noktasında yoğun bir gayret içerisinde olduklarını belirten Bayraktar, "Çalışmalarımız devam ediyor. Trabzon merkezini bir cazibe merkezi haline getirmek, komşu illerden de nüfus akışını sağlamak istiyoruz. Hatta buradan İran'a, Ukrayna'ya Rusya'ya Gürcistan'a daha fazla ihracat yapmak için ikinci bir liman yapma noktasında da çalışmalarımız devam ediyor." dedi.

Bayraktar, "Beşikdüzü'nün ekonomi alanlarını artırmak içinde biz sizlerin arkanızdayız. Trabzon'u ayağa kaldırma noktasında nüfusunu artırma noktasında Trabzon'a çok ciddi yatırımlarımız olacak. Belli bir program dahilinde bunları yapıyoruz. Sistemli, programlı, ayağı yere basan, bilime ve üretime dayalı bir gayret içerisindeyiz." diye konuştu.

Beşikdüzüspor Başkan Vekili Hüsnü Akkan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktara, Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Beşikdüzüspor'a stat yapımı için arazi yerini tespit ettiklerini ve kamulaştırma bedelinin 800 bin TL civarında olduğunu söyledi. Bakan Bayraktar, stat yapımı için 800 bin TL'nin 500 bin TL'sini Bakanlık olarak karşılayabileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler