Beşikdüzünde dereler ıslah ediliyor

 Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, üstü kapalı derelerin açılması ve ıslah çalışmaları kapsamında projelendirilen dereler üzerinde incelemelerde bulundu. DSİ 221. Şube Müdürü Mustafa Gayretli'nin de katıldığı incelemelerde konuşan Belediye Başkanı Uz

Beşikdüzünde dereler ıslah ediliyor

 Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, üstü kapalı derelerin açılması ve ıslah çalışmaları kapsamında projelendirilen dereler üzerinde incelemelerde bulundu.

 

DSİ 221. Şube Müdürü Mustafa Gayretli'nin de katıldığı incelemelerde konuşan Belediye Başkanı Uzun, Beşikdüzü ilçesinde bir felaket yaşamak istemediklerini belirtti.

 

Giresun'da yaşanan sel felaketinden sonra Beşikdüzü'nde incelemelerde bulunduklarını ifade eden Uzun, "Yapılan incelemelerde Beşikdüzü'nde çok tehlikeli bir durum olduğu tespit edildi. Bundan sonra ilçemizdeki bütün dereler programa alındı. Şu anda da inşaatlar başladı. Biz ilçemizde bir felaket yaşamak istemiyoruz. Proje Çamlık, Kurbağalıdere, Değirmendere, Çavuşlu, Tümen ve Takazlı derelerinin birleştiği güzergahları kapsıyor. Gerekli çalışmaları yaparak ilçemizi sel felaketlerine karşı koruma altına alacağız" diye konuştu.

 

Gayretli ise yapılan çalışmaların amacının şehir içerisindeki kapalı kesitleri açmak olduğunu belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem