Beşikdüzü OSB Türkiye'ye katkı sağlıyor

Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi’nde faaliyet gösteren Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi’nde 18 firma üretim yaparken, bu firmalarda çalışan sayısı 300’e yaklaştı.Beşikdüzü Organize Sanayi Bölge Müdürü Kudret Arslan, hedeflerinin yeni yatırımcıları bölgeye çek

Beşikdüzü OSB Türkiye'ye katkı sağlıyor

Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi’nde faaliyet gösteren Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi’nde 18 firma üretim yaparken, bu firmalarda çalışan sayısı 300’e yaklaştı.

Beşikdüzü Organize Sanayi Bölge Müdürü Kudret Arslan, hedeflerinin yeni yatırımcıları bölgeye çekmek olduğunu belirterek Sanayi Bölgesi’nin yapısının hızla geliştiğini söyledi.

Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi’nin Trabzon ve Türkiye ekonomisine katkı yaptığını belirten Arslan, “Organize Sanayi Bölgesi’nde firmalar hızlı bir şekilde inşaatlarını tamamlayarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Yeni ilavelerle parsel sayısı artmaktadır. Bu da yeni yatırımcıların bölgeye çekilmesi anlamına gelmektir. Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi’nde hızla gelişen yapısıyla, Trabzon ve ülke ekonomisine büyük katkı sağlamaktadır. Organize Sanayi Bölgesi’nde, diş implantından konveyöre, ağaç ve metal işlerinden gıda maddesine kadar yüksek teknolojik ürünler dikkat çekmektedir. Limana, havalimanına yakınlığı, ulaşımdaki kolaylıkları da dikkate alacak olursak, Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi, yıllar içinde yeni müteşebbüslerle çok daha büyüyecek, 300 cıvarındaki çalışan sayısı da 500’lere, binlere ulaşacaktır. Trabzon’daki işyerleri için 31 Aralık 2016’ya kadar uzatılan teşvik yasası, bölgeye yeni yatırımcıların gelmesi için büyük bir fırsattır. Bu fırsatı iyi değerlendirecek firmalar, alacakları kararla, yanılmadıklarını anlayacaklardır. Çünkü Trabzon ve Beşikdüzü, üretim üssü olma özelliğiyle onlara istedikleri imkanları fazlasıyla sunmaktadır” dedi.

20140117aw000144_02.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem