Berna Arıcı meydan okudu

Sosyal medyada ünlülerin son trendi spor yaptıkları anlardan çekilmiş fotoğrafları ve videoları paylaşmak oluyor. Kimi pilates topu üzerinde çalışırken çekilmiş videosunu paylaşırken, kimi de Bebek’te tempolu yürüyüş yaparken çektirdiği bir fotoğraf kares

Berna Arıcı meydan okudu
Sosyal medyada ünlülerin son trendi spor yaptıkları anlardan çekilmiş fotoğrafları ve videoları paylaşmak oluyor. Kimi pilates topu üzerinde çalışırken çekilmiş videosunu paylaşırken, kimi de Bebek’te tempolu yürüyüş yaparken çektirdiği bir fotoğraf karesini paylaşıyor.
 
Oyuncu Berna Arıcı tüm bu ‘spor’ dolu paylaşımları pek de gerçekçi görmemiş olsa gerek, sosyal medya hesabından ilginç ve iğneleyici bir paylaşımda bulunmuş isim vermeden bu tarz paylaşımlar yapan ünlü isimlere göndermede bulunan Berna Arıcı paylaştığı seksi fotoğrafının altına: “Spor spor spor … Ortalık spor hocasından geçilmese de gerçek spor dostlarına selam olsun. Öyle toplarla pilates yapmakla, ya da bebekte bir aşağı bir yukarı yürümekle olmaz. Sıkıysa squat’a beklerim. Gerçek hocaları takıp edebilirsiniz evinizde uygulayın” notunu düşmüş.
berna-arici-meydan-okudu-1659348.jpeg
 
Gazete Vatan

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler