Berlusconi Erdoğan küslüğü

Skandallarla adı sık sık anılan İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi'nin seks skandallarının Başbakan Erdoğan ile görüşmesine engel olduğu ortaya çıktı.Berlusconi’ye yakın bir iş adamı basına sızan ses kaydında “Erdoğan skandallar yüzünden Berlusconi ile gö

Berlusconi Erdoğan küslüğü

Skandallarla adı sık sık anılan İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi'nin seks skandallarının Başbakan Erdoğan ile görüşmesine engel olduğu ortaya çıktı.

Berlusconi’ye yakın bir iş adamı basına sızan ses kaydında “Erdoğan skandallar yüzünden Berlusconi ile görüşmüyor” diyor.

İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi hakkında savcılıktan sızan son kayıtlarda Almanya Şansölyesi Angela Merkel’den Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a kadar birçok liderin ismi de geçiyor.

BERLUSCONİ'NİN SKANDALLARI İLİŞKİLERİ BOZDU

Dünyanın altıncı büyük savunma şirketi Finmeccanica’nın dış ticaret yöneticisi Paolo Pozzessere, danışmanı Debbie Castaneda ile yaptığı bir görüşmede Berlusconi ve Erdoğan’ın dostluğunun bozulduğunu anlatıyor. Kayıtlara göre Pozzessere telefonda “Başbakan Tayyip Erdoğan, Berlusconi ile ilişkisini kesti. Nedeni ise Berlusconi’nin skandalları” dedi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler