Berkin Elvan hayatını kaybetti!

Gezi olayları sırasında polisin attığı gaz fişeği nedeniyle komaya giren Berkin Elvan hayatını kaybetti. Berkin Elvan'ın ailesi haberi twitter hesabından duyurdu. Berkin'in ailesinin açıklaması sonrası ailenin avukatı Evrim Deniz Karatana da yaptığı açıkl

Berkin Elvan hayatını kaybetti!
Gezi olayları sırasında polisin attığı gaz fişeği nedeniyle komaya giren Berkin Elvan hayatını kaybetti.
 
Berkin Elvan'ın ailesi haberi twitter hesabından duyurdu. Berkin'in ailesinin açıklaması sonrası ailenin avukatı Evrim Deniz Karatana da yaptığı açıklama ile acı haberi doğruladı. Berkin'in ölüm haberini alan yakınları ve arkadaşları hastane önüne akın etti.
 
Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 269 gün komada kalan Berkin, bu süreçte 45 kilodan 16 kiloya düşmüştü. Ayrıca Berkin'in 8 Mart'ta kalbi durmuş 20 dakika çalıştırılamamıştı.
 
GEZİ'DE YİTİRİLEN 8'NCİ CAN OLDU
 
Gezi eylemlerinde Berkin Elvan'ın hayatını kaybetmesi ile eylemlerde yitirilen can sayısı 8 oldu. Gezi eylemleri sırasında Abdullah Cömert, Mehmet Ayvalıtaş, Ethem Sarısülük, Medeni Yıldırım, Ahmet Atakan, Ali İsmail Korkmaz ve polis memuru Mustafa Sarı yaşamını yitirmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem