Bergüzar Korel hastenelik oldu

  Bu yaz Halit Ergenç-Bergüzar Korel çiftinin üzerine “trakonya” kabusu çöktü. Ergenç, bu zehirli balık yüzünden iki gününü acil servis kapısında geçirdi. Geçtiğimiz gün trakonyaya basan kardeşini acılar içinde Çeşme Devlet Hastanesi’ne götüren oyuncu, ön

Bergüzar Korel hastenelik oldu
 
Bu yaz Halit Ergenç-Bergüzar Korel çiftinin üzerine “trakonya” kabusu çöktü. Ergenç, bu zehirli balık yüzünden iki gününü acil servis kapısında geçirdi. Geçtiğimiz gün trakonyaya basan kardeşini acılar içinde Çeşme Devlet Hastanesi’ne götüren oyuncu, önceki gün de eşi Bergüzar Korel’i aynı sebeple acile yetiştirdi. 
23-003.jpg
 
 
İlk müdahale plajda
 
Alaçatı’daki Zio Beach’te, sığ yerde yürürken ayağına trakonya balığının zehirli iğnelerinin batması üzerine acı içinde sahile çıkan Korel’e ilk müdahale plajda yapıldı. 
 
 
 
Halit Ergenç, bu müdahalenin ardından onu otomobile bindirip hastane yolunu tuttu. Yaklaşık 10 dakika içeride kalan çift, çıkışta habercileri görünce şaşkınlıkla “Sizin nereden haberiniz oldu?” diye sordu.
 
 
Bergüzar Korel, çektiği acı yüzünden terliğini de çıkarmak zorunda kaldı ve hastanede eşi Halit Ergenç’e tutunarak çıplak ayakla yürüdü. 
 
21-004.jpg
 
Trakonya, Ege ve Marmara’da da nadiren rastlanan zehirli, dikenli bir balık türü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem