Beren Saat'in babası kaleciymiş!

Gençlerbirliği Kulübü'nün duayen başkanı İlhan Cavcav'ın, 34 yıl önce, son derece ilginç bir olayın ardından başkanlık koltuğuna oturduğu ortaya çıktı. Cavcav'dan önce kırmızı-siyahlı kulübün başkanlığını yapan Hasan Şengel, yaptığı açıklamada, başkanlığı

Beren Saat'in babası kaleciymiş!

Gençlerbirliği Kulübü'nün duayen başkanı İlhan Cavcav'ın, 34 yıl önce, son derece ilginç bir olayın ardından başkanlık koltuğuna oturduğu ortaya çıktı.

 

Cavcav'dan önce kırmızı-siyahlı kulübün başkanlığını yapan Hasan Şengel, yaptığı açıklamada, başkanlığı İlhan Cavcav'a devretmesine neden olan ilginç olayı şöyle anlattı:

 

''Sinema sanatçısı Beren Saat'in babası Hüseyin Avni Saat, o dönemde takımımızın kalecisiydi. Bir otomobil almak istiyordu. Kulüp başkanı olarak ona yeni otomobilini ben almak istedim. İstediği otomobili, Sinoplu bir diş doktorundan almaya karar verdik. Otomobilin ücretini ödeme zamanı geldiğinde, özel bir işim için İstanbul'a gitmek durumunda kaldım. Arabayı satın aldığımız kişiye verilmek üzere, adına hazırladığım senedi de bir arkadaşıma bıraktım. Fakat esnaf arkadaşım, senedi arabayı satın aldığımız kişiye vermemiş, kendisi kullanmış. Bu yüzden mahkemelik oldum. Hatta 4 gün de hapishanede yattım. Bu 4 gün içinde adeta 10 sene yaşlandım. Bu olayın ardından başkanlık koltuğunu da İlhan'a bıraktım. Kendisi başkanlığa çok hevesliydi ve 34 yıldır yaptığı hizmetlerle de beni hiç yanıltmadı''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem