Berber, bakın telefon bağımlıları için bakın ne yaptı

Turgut Reis Mahallesi'nde 15 yıldır erkek kuaförlüğü yapan Serkan Munzur, tıraşkoltuğunda uyuklayan ve işini zorlaştıran müşterileri için ön bölümü şeffaf önlük tasarladı.

Berber, bakın telefon bağımlıları için bakın ne yaptı

Turgut Reis Mahallesi'nde 15 yıldır erkek kuaförlüğü yapan Serkan Munzur, tıraşkoltuğunda uyuklayan ve işini zorlaştıran müşterileri için ön bölümü şeffaf önlük tasarladı. Munzur'un tasarladığı önlükle bazı müşteriler, koltukta cep telefonlarından maillerini kontrol edip internette dolaşıyor, bazıları da oyun oynayıp sosyal medyahesaplarını kullanarak zaman geçiriyor.

Serkan Munzur, müşterilerin önlük sayesinde telefonlarıyla uğraşarak uyuya kalmadığını ve bu sayede yaralanmaların önüne geçildiğini belirterek, tıraş süresinin de kısaldığını söyledi. Müşterilerin tasarladığı önlükten memnun kaldığını ifade eden Munzur, şöyle dedi:

"Müşterilerimiz bu tıraş süresi içerisinde çok sıkılıyorlardı. Günümüzün teknolojisiylebirlikte akıllı telefonların çıkmasıyla müşteri muhabbetimiz bitmiş durumdaydı. Biz de gelen müşterilerimize ellerine telefonları alıyorlar ve oyun oynayarak sosyal medyada geziniyorlar. Benim de aklıma böyle bir şey geldi. Tıraş önlüklerimizin ortasını şeffaf hale getirdik. Böylece müşterilerimiz şeffaf bölümden telefonda rahatlıkla oyun oynayabiliyor ve sosyal medya uygulamalarını kullanabiliyor. Müşterilerimizin ilk tepkisi çok iyiydi, olumlu tepkiler geldi. Bu şekilde hem müşteri rahat ediyor, hem de ben rahat ediyorum."

Müşterilerden Osman Karakuş ise tasarlanan önlükle tıraş olurken cep telefonuyla uğraşarak zaman geçirdiğini kaydederek, "Bu uygulama gerçekten çok güzel. Artık rahatlıkla tıraş olurken telefonlarımızı kullanabiliyoruz ve sıkılmıyoruz. Burada başka teknolojik olanaklar da sunuluyor. Tıraş olurken tablet bilgisayardan ve cep telefonundan istediğimiz gibi sosyal medya dolaşıyoruz, haber okuyabiliyoruz, maillerimizi kontroledebiliyoruz. Şu anda böyle bir uygulama olması gerçekten çok güzel. Umarım diğer kuaförlerde bu uygulamaya geçer" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler