Benzin istasyonu savaş alanı gibi!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Subaşı Köyü'nde, bir akaryakıt istasyonunun kullanılmayan benzin deposunda meydana gelen patlamada 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Yaralılar, 112 ambulansları ile Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Olay, 15.45 sularında Su

Benzin istasyonu savaş alanı gibi!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Subaşı Köyü'nde, bir akaryakıt istasyonunun kullanılmayan benzin deposunda meydana gelen patlamada 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Yaralılar, 112 ambulansları ile Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay, 15.45 sularında Subaşı akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Kullanılmayan benzin deposunda meydana gelen olayda; depoda periyodik bakım yapan Rasim Sevincek (42) biriken gazdan rahatsızlanınca arkadaşları tarafından dışarı çıkarıldığı, o esnada deponun yanına gelen başka bir çalışanın, elindeki çakmağı ateşleyince biriken gazın alev aldığı iddia edildi.

Patlama sonrasında vücudunun büyük bölümünde yanık oluşan Tuncay Demircan ve aynı patlamada kollarından yaralanan Rasim Sevincek için ambulansa haber verildi. Kısa sürede akaryakıt istasyonuna gelen sağlık görevlileri yaralılara ilk müdahaleyi yaparak, Ereğli Devlet Hastanesi'ne götürdü. Ereğli Belediyesi itfaiye ekipleri de çevre güvenliğini aldıktan sonra istasyondan ayrıldı. Akaryakıt istasyonuna gelen jandarma ekipleri, iş yeri sahibi Hamdi İşler'den olayla ilgili bilgi aldı.

Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve durumu ağır olan 19 yaşındaki Tuncay Demircan'ın vücudunun büyük bölümünde 1. derece yanık olduğu ve durumunun ağır olduğu, her iki yaralının da Acil Servis'te tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Ağır yaralı olan Tuncay Demircan'ın, durumunun netleşmesinin ardından sevk olabileceği de ifade edildi. Jandarma, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem