Ben Türkiye'nin Messi’siyim!

Demet Akalın ve Hande Yener, kozlarını paylaştı. İki ünlü şarkıcı, önceki akşam birbirine yakın iki popüler mekanda sahne aldı.  Demet Akalın, önceki akşam DJ Suat Ateşdağlı ile Etiler’deki bir mekanda sahneye çıktı. Aynı saatlerde Hande Yener de Ortaköy’

Ben Türkiye'nin Messi’siyim!

Demet Akalın ve Hande Yener, kozlarını paylaştı. İki ünlü şarkıcı, önceki akşam birbirine yakın iki popüler mekanda sahne aldı.  Demet Akalın, önceki akşam DJ Suat Ateşdağlı ile Etiler’deki bir mekanda sahneye çıktı. Aynı saatlerde Hande Yener de Ortaköy’deki bir başka kulüpte hayranlarıyla buluştu. Sık sık birbirlerine yaptıkları çıkışlarla gündeme gelen ikilinin aynı gecede çok yakın adreslerde program yapmaları, sosyal paylaşım sitelerinde bile yankı yarattı. Bu durumu, dünyanın en büyük derbisi olan Barcelona-Real Madrid maçlarına benzetenler çıktı.

 

"BU GECE CESUR DAVRANDIM"

Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akalın, iddialı kıyafeti hakkında “Bu gece kıyafet konusunda cesur davrandım. Bunu Amsterdam’dan satın almıştım, küçük birkaç ekleme yaptım” dedi. Ünlü şarkıcı, Hande Yener’in de aynı saatlerde sahnede olacağını hatırlatıp bu durumu derbi maça benzeten gazeteciye ise “Ben bu şekilde düşünmüyorum. Hande’nin de öyle düşündüğünü sanmam. Herkes kendi yoluna bakıyor” diye karşılık verdi.

 

BEN TÜRKİYE'NİN MESSİ’SİYİM

Hande Yener, o saatlerde oğlu Çağın’ın Dj’lik yaptığı Versai Club’taydı. Yener, Akalın’ın programıyla ilgili sorular üzerine “Ben Türkiye’nin Messi’siyim. Demet de iyi bir sanatçı, bunun aksi söylenemez” dedi. Yener’in programını izleyenler arasında “Kavak Yelleri”nin başrol oyuncusu İbrahim Kendirci ile manken Elif Ece Uzun da vardı. Aynı masada oturan ikilinin samimiyeti gözlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem