'Ben çok aptal bir adamım'

'Eğer beyin nakli olsaydı, kendime beyin taktırırdım çünkü ben çok aptal bir adamım' diyen usta yorumcu Adnan Şenses, bu sözünü neyin üzerine söyledi.'Devlerin Sahnesi' projesiyle gündemde olan Adnan Şenses "Yaptığım beş evlilik yanlıştı. Aptal bir adamım

'Ben çok aptal bir adamım'

'Eğer beyin nakli olsaydı, kendime beyin taktırırdım çünkü ben çok aptal bir adamım' diyen usta yorumcu Adnan Şenses, bu sözünü neyin üzerine söyledi.

'Devlerin Sahnesi' projesiyle gündemde olan Adnan Şenses "Yaptığım beş evlilik yanlıştı. Aptal bir adamım, tüm birikimimi eşlerime bıraktım; ceketimi, pantolonumu alıp çıktım! Karşıma Allah'tan Lale çıktı, yoksa pantolon da bulamayacaktım!

Beş ay önce ciddi bir mide operasyonu geçiren usta yorumcu Adnan Şenses; şu sıralar yeni bir projeye başlamanın heyecanını yaşıyor. Şenses; Muazzez Ersoy ve Bülent Ersoy ile birlikte 'Devlerin Sahnesi' adlı bir proje ile sahnelere dönüyor. Ünlü şarkıcıyla 7 Nisan'da Bostancı Gösteri Merkezi'nde seyirciyle buluşacak olan yeni projesini ve özel hayatını konuştuk.

Rahatsızlığınızın üzerinden henüz çok geçmeden yeni bir proje ile gündemdesiniz... Sizi nasıl ikna ettiler?

Bir sanatçıyı müziğinden koparırsanız, onun hayatla olan bir damarını da koparırsınız. Çünkü müzik benim nefes almamı sağlıyor. Ben onunla doğdum, onunla öleceğim. Bu yüzden proje bana geldiğinde, hiç düşünmeden kabul ettim.

BEBEKLERİNİ ALDIRTTIM
Doktorunuz size sahne yasağı koymadı mı peki?

Bu operasyonu olmadan önce doktorumla özel bir konuşma yaptım. "Bu ameliyat müzik hayatımı bitirecek mi?" diye sordum. O da bana "Hayır, müzik hayatına bu ameliyattan sonra daha güzel şeyler katabileceğini düşünüyorum" dedi. Bu onayı aldıktan sonra da ameliyat olmaya karar verdim. Eğer müzik hayatımın biteceğini söyleselerdi, asla ameliyat olmazdım.

Kendinizle yalnız kaldığınızda "Keşke yapmasaydım" dediğiniz şeyler var mı?

Aslında çok pişman olduğum şeyler yok. En büyük pişmanlığım yaptığım beş evlilik. Bunun bedelini maddi olarak fazlasıyla ödedim. Çünkü ayrıldığım her eşime bütün birikimlerimi bıraktım, ceketimi alıp çıktım. Bir kuruş bile almadım.

Mehmet Ali Erbil gibi mi? O da zaman zaman ödediği 35 bin liralık nafakanın sıkıntısını çektiğini dile getiriyor.

Mehmet Ali Erbil ödediği paralar için sıkılmasın çünkü onları çocuklarına veriyor. Doğurtmasaydı o zaman! Ayrıca Mehmet Ali'nin adı Thomas, bu nafakalar ona komaz! (Gülüyor)

Sizin ödediğiniz nafaka var mı?
Hayır, yok! Benim bir kızım var, onun da eli zaten benim cebimde. Bende olduğu sürece de istediği kadar alabilir. Bir evladım var. Altı evlilikten bir çocuk doğurtmuşum. Bıraksınlar, ona da bakayım.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem