"Ben adam bıçakladım" diye aradı

    Fatih KARAÇALI/ADANA, (DHA) - ADANA'da 38 yaşındaki Eşref Zevker, birlikte alkol aldığı 50 yaşındaki İrfan Salkım'ı evinde bıçaklayarak öldürdü. Olaydan 10 saat sonra polisi arayıp, "Ben adam bıçakladım" diyerek teslim olan Zevker'in, 15 yıl önce de 7

"Ben adam bıçakladım" diye aradı
 
 
Fatih KARAÇALI/ADANA, (DHA) - ADANA'da 38 yaşındaki Eşref Zevker, birlikte alkol aldığı 50 yaşındaki İrfan Salkım'ı evinde bıçaklayarak öldürdü. Olaydan 10 saat sonra polisi arayıp, "Ben adam bıçakladım" diyerek teslim olan Zevker'in, 15 yıl önce de 70 yaşındaki Turgut Pek'i öldürüp, 15 sene hapis cezası aldığı ortaya çıktı.
 
Merkez Yüreğir İlçesi'nin Köprülü Mahallesi'nde oturan Eşref Zevker, dün akşam saatlerinde aynı mahallede tek katlı evde yalnız yaşayan İrfan Salkım'ın yanına gitti. Salkım ile Zevker, birlikte alkol aldı. Bir süre sonra aralarında belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. İddiaya göre tartışmanın büyümesi üzerine Eşref Zevker, İrfan Salkım'ı bıçakladı. Salkım kanlar içinde yere yığılırken, Zevker evden çıktı. 
 
Bugün öğle saatlerinde Eşref Zevker, 155'i arayıp, "Ben birini bıçakladım, teslim olmak istiyorum" diyerek kendini ihbar etti. Zevker'in saklandığı adrese gidip gözaltına alan Cinayet Bürosu ekipleri, zanlı ile birlikte olay yerine gitti. Eve giren ekipler, İrfan Salkım'ın cesediyle karşılaştı. Sağlık kontrolünden geçirilen Eşref Zevker sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. İrfan Salkım'ın cenazesi ise otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. 
 
CİNAYETTEN SABIKALI 
 
Öte yandan Eşref Zevker, Köprülü Mahallesi'nde oturan Turgut Pek'i 2001 yılının haziran ayında bıçaklayarak öldürmüştü. Olaydan sonra saklandığı kanepenin altında yakalanan Zevker, Pek'in kendisine sarkıntılık ettiğini ileri sürmüştü. Yargılama sonrasında 15 yıl hapis cezası alan Zevker, 6 sene sonra tahliye olmuştu. 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem