Belediye çatısında intihar girişimi

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde bir kişi belediyenin çatısına çıkarak intihar etmek istedi. Şahsı, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci ikna etti.Edinilen bilgiye göre, isminin Burhan Güllü olduğu öğrenilen bir kişi, Devrek Belediyesinin çatısına çıktı.

Belediye çatısında intihar girişimi

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde bir kişi belediyenin çatısına çıkarak intihar etmek istedi. Şahsı, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci ikna etti.

Edinilen bilgiye göre, isminin Burhan Güllü olduğu öğrenilen bir kişi, Devrek Belediyesinin çatısına çıktı. Çatıda birinin olduğunu gören vatandaşlar durumu hemen itfaiyeye bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen Devrek Belediyesi itfaiye ekipleri her ihtimale karşı aşağıya hava yastığı açarken, 112 ekipleri de önlem aldı. Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci de olay yerine gelerek bilgi aldı. Daha önce de 3 kez intihar girişiminde bulunduğu ileri sürülen Güllü'ye, itfaiye ekipleri uzattıkları merdiven ile ulaştı. Onlarca vatandaş da belediye önünde intihar teşebbüsünü izledi. Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, uzun süre şahsı ikna etmeye çalışırken, Güllü, boş bir anında çatıdaki görevliler tarafından etkisiz hale getirilerek çatıdan indirildi.

Şahsın daha önce de intihar girişiminde bulunduğunu söyleyen Başkan Semerci, "O zaman ne istediyse yerine getirmiştik. Bunu alışkanlık haline getirdiğini tahmin ediyoruz. Fakat biz yine de ne istiyorsa yapmaya çalışacağız" dedi.

Çatıdan indirilen Güllü, olay yerinde hazır bekletilen 112 ambulansında tedavi edildi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Belediye çatısında intihar girişimi

Belediye çatısında intihar girişimi

Belediye çatısında intihar girişimi

Belediye çatısında intihar girişimi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem