Belediye binasına silahlı saldırı

Adana'da, İmamoğlu Belediye binasına kar maskeli 2 kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Meydanı'ndaki belediye binasının arka tarafına motosikletle kar maskeli 2 kişi geldi. Şüphelilerden biri motosikletten inerek

Belediye binasına silahlı saldırı

Adana'da, İmamoğlu Belediye binasına kar maskeli 2 kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi.

Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Meydanı'ndaki belediye binasının arka tarafına motosikletle kar maskeli 2 kişi geldi. Şüphelilerden biri motosikletten inerek MHP'li Belediye Başkanı Gazi Adamhasan'ın makam odasına av tüfeğiyle 1 el ateş etti. Saldırgan daha sonra kendisini motosiklet ile bekleyen arkadaşına koşarken, belediye binasının altındaki kuyumcuya da 3 el ateş etti.

Saldırganlar olay yerinden kaçarken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Güvenlik kameralarının görüntülerini inceleyen polis, ateş eden kişinin ASKİ İmamoğlu Şubesi'nde çalışan K.B. olduğunu saptadı. Silahlı saldırgan, polis tarafından yakalandı. Motosikleti kullanan diğer şüphelinin yakalanması için de çalışmalar devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler