Belediye başkanlığını krallık mı zannediyor?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Kadir Topbaş, Ümraniye'de halka seslendi. Topbaş, Sargül'ün 2B arazileri için sözlerini eleştirdi.Ümraniye'de AK Parti'den yeniden aday olan Hasan Can ile birlikte seçim otobüsünün üzerinden konuşan T

Belediye başkanlığını krallık mı zannediyor?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Kadir Topbaş, Ümraniye'de halka seslendi. Topbaş, Sargül'ün 2B arazileri için sözlerini eleştirdi.

Ümraniye'de AK Parti'den yeniden aday olan Hasan Can ile birlikte seçim otobüsünün üzerinden konuşan Topbaş, 2015 yılında Ümraniye'ye metro geleceğini belirterek, şunları söyledi: "2015'te Ümraniye'de yaşayan vatandaşlarımız 9 istasyondan metroya binme imkanına sahip olacak. İstanbul'un her yerine hatta İsterseniz Londra'ya Uzakdoğu'ya gidebileceksiniz. Pazar günü sandığa giderken, herkesin geçmişine şöyle bir bakın. Kim sözü, namus biliyor, kime emanet teslim edilir. Ana muhalefetin adayı dün akşam bir programda söylemiş, ‘Geldiğim zaman 2B arazilerini komik bir rakamla vereceğim' demiş. Belediye Başkanlıkları krallık değil. Devlet, hukuk, yönetim, yargı, yasalar var. 'Verdim gitti' diyemezsin. Kendi alanı ve yetkisi olamayan şeyleri de konuşuyorlar. İmkanı yok, mümkün değil. Ne yapacaklarının farkında değiller"

Konuşmasının ardından Ümraniye AK Parti adayı Hasan Can ile halkı selamlayan Topbaş, vatandaşlara karanfil dağıttı. Ümraniye Meydanında Topbaş'ı dinleyen kalabalık daha sonra aynı yerde, ümraniye AK Parti İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği etkinlikte sahne alacak olan Yusuf Güney'in vereceği konseri bekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler