Belediye Başkanı bıçaklandı!

Konya'da Beyşehir Belediye Başkanı Ak Partili İzzet Taşçı, cuma namazından sonra camiden çıktığı sırada bıçaklı saldırıya uğradı. Karnından ve sol kolundan bıçaklanan Taşçı, ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, şüpheli de gözaltına alınd

Belediye Başkanı bıçaklandı!

Konya'da Beyşehir Belediye Başkanı Ak Partili İzzet Taşçı, cuma namazından sonra camiden çıktığı sırada bıçaklı saldırıya uğradı.

Karnından ve sol kolundan bıçaklanan Taşçı, ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, şüpheli de gözaltına alındı.

Olay, saat 13.05 sıralarında Yeni Mahalle'deki Hastane Camisi'nde meydana geldi.

Cuma namazını kılmak için Hastane Camisi'ne giden Belediye Başkanı Taşçı, namazı kıldıktan sonra camiden çıktığı sırada adının Yusuf olduğu belirtilen bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı.

Sol kolundan ve karnından bıçaklanan Taşcı, ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sağlık durumunun ciddiyeti koruduğu belirtilen Taşçı'nın yapılacak ilk müdahalesinin ardından Konya'ya sevk edileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler